dilluns, 12 de setembre de 2011

LABORATORI D'IDEES: Vols aprendre a dibuixar??DIBUIXA-JA! 
Laboratori de d'il·lustracions

Tothom pot aprendre a dibuixar!

Dius que no saps dibuixar? Te varen dir que ho feies malament?
I si t'haguesin dit lo mateix de lo que escrius, seguiries escrivint si penses que no escrius tan bé com en Pau L'Auster?

Anem a potenciar el que sabem i el que creiem no sebre.

Partirem del més bàsic fent exercicis per ampliar coneixements i millorar el teu dibuix, enriquint-lo, donant-li volum, profunditat, diferents punts de vistes, masses de negres, llums i ombres, moviment, etc.
Així, a partir d'un dibuix senzill, aniràs agafant confiança i aplicant des del principi totes les tècniques i trucs per a que et surti el més fluït i expressiu possible... poc a poc, tira tira aniràs veient canvis i animar-te a aprofundir i ficar-t'hi més hores, idò se te passaran volant!


Els dilluns, des del 3 d'octubre, durant 3 mesos.
Des de les 18:30h fins les 21h al local del carrer Tomàs Forteza 33, entresuelo A (3a travessa del carrer Manacor des d'avingudes)
20€ al mes.
DIBUIXA JA! - Laboratori de dibuixos i il·lustracions

Si vols fer una reserva pots fer un ingrés en Caixa Colonya (una banca ètica - euro 6000): 2056 0009 71 4102001726
indicant: Dibuixa ja! i el teu nom. D'esprés m'ho notifiques.

Per més informació, el meu telèfon: 655 213 207COMIC-LAB
Laboratori d'historietes

TOTHOM POT FER COMIC!
Ets dels que t'agrada contar històries o dels que disfruten dibuixant?

Anem a potenciar el que sabem i el que creiem no sebre.

Partirem del més bàsic fent exercicis per ampliar coneixements i millorar el teu dibuix, enriquint-lo, donant-li volum, profunditat, diferents punts de vistes, masses de negres, llums i ombres, etc. Així, a partir d'un dibuix senzill, aniràs agafant confiança i aplicant des del prin ...cipi totes les tècniques i trucs per a que ens surti el més fluït i expressiu possible... poc a poc, tira tira.
També farem exercicis de guió, treballarem la narrativa, l'estructura, el ritme, els punts de gir, els personatges, els temes secundaris, etc. Tot depenent del tipus d'història, l'enfoc, el tamany...
A més treballarem diferents maneres d'entintat, color, tractament digital...
I assistiran al taller dibuixants reconoguts que ens mostraran el seu treball i com fan feina. Com, per exemple, en Pau:
www.escapulanews.blogspot.com
www.escapula.com

Tots els dimecres des del 5 d'octubre des de les 18.30 a les 21h, durant 3 mesos, al local del carrer Tomàs Forteza 33, entresuelo A (3a travessa del carrer Manacor des d'avingudes)
20€ al més.
COMIC-LAB

Si vols fer una reserva pots fer un ingrés en Caixa Colonya (una banca ètica - euro 6000): 2056 0009 71 4102001726
indicant: Comic-Lab i el teu nom. D'esprés m'ho notifiques.

Per més informació, el meu telèfon: 655 213 207, JoanTanto el taller de Dibuixa Ja! como el de Comic, son dos cursos que se complementan muy bien. La base es la misma, la fluidez del dibujo, pero con direcciones diferentes. En el de dibuja ya! nos encaminaremos hacia la ilustración, contar algo en una sola imagen. En el de comic practicaremos la narrativa, el contar algo con imagenes secuenciales.
Facebook:  Laboratori d'Idees
          


Dades personals

La meva foto
Palminsana de Mallorkaos, Baleadas, Afghanistan