dilluns, 17 de setembre de 2007

L'ESCOLA DE LA VIDAl'escola de la vida

L'educació a evolucionat. Ja no s'imparteix a les escoles, les escoles de sempre nomes son un sebre estar, un sebre obeir, un sebre ser “feliç”...

La vertadera escola funciona “al libre albedrio”, aquesta, esta pensada per les persones, ens educarà tota la vida. No importen edats, no importa fer classes, ni un horari determinat, no has de seguir cap norma, ni tenir un tutor, ni un mestre que te digin el que has de fer. No fan falta ni exàmens, ni notes, ni treballs. No fan falta 4 parets, esta oberta a totes les cultures, no hi ha diferenciacions racials, ni de genere. És una educació no autoritària, sense imposicions, cadascú es lliure de posar-s'hi en qualsevol moment del dia i cadascú posa l'atenció que vol. Després al carrer, a la feina, al super o al parking, a l'escola, a l'isnsti o a la uni, comentam el que hem aprés a la vertadera escola de la vida. Disfrutam entre tots de comentar els nous coneixements i si t-has perdut la classe magistral, els altres te la contaran amb tot detall, per ke tothom esta pendent i es una educació que fomenta la solidaritat. La gent no vol que te perdis res, no vol que quedis enrere... descarrilat, al contrari, volen que siguis un més de la familia, un més de la normalitat.

Sí, es una educació alliberadora, ens educa per a la nostra societat, per ser mijors persones, per que disfrutem de la vida. La feina s'alleugera, l'hipoteca no t'ofega, el sofriment se t'espassa, te trobes amb tu mateix, els altres estan amb tu, i la resta del mon no es un problema.

Tothom te dret a aquesta educació i ja està a l'abast de tots, només cal saber pitjar el botó.

Milers d'imatges dilaten la teva pupil·la que permaneix oberta sense esforç. Sensacions virtuals, ara son reals, opinions llunyanes, ara son part de tu. Creadora de consciencia, consciencia col·lectiva, selecta, coneixement en estat pur.

Il·luminats per la veritat catòdica tenim tot el món al nostre abast, tot el que volem des de la comoditat del nostre sofà, la nostra vida.


Dades personals

La meva foto
Palminsana de Mallorkaos, Baleadas, Afghanistan